spanje

Vakantiehuizen in Spanje

genieten van de spaanse zon
prijsvrij de jong intra gogo

Op zoek naar een vakantiehuis op een zonnige bestemming? Huur dan een vakantiehuis in het altijd zonnige Spanje! Spanje is al jaren een zeer populaire bestemming voor het huren van een vakantiewoning. Er zijn daardoor veel vakantiewoningen in Spanje te huur, en dan vooral aan de Spaanse Costa’s zoals de Costa Brava, Costa Dorada en Costa Blanca. Ook Barcelona en Madrid zijn populaire bestemmingen voor het huren van een vakantiehuis, dit betreft dan meestal een appartement.

Spanje is niet alleen in de zomervakantie populair voor het huren van een vakantiewoning. Ook in de winterperiode worden er veel vakantiehuizen gehuurd. Vele Nederlanders overwinteren namelijk in Spanje, bijvoorbeeld in Benidorm. Ook worden er in de winter veel woningen gehuurd op de Canarische Eilanden, waar het het hele jaar door ongeveer 20 graden Celsius. Hier is het in de wintermaanden dus veel beter vertoeven dan in Nederland.

Naast het feit dat er veel woningen in Spanje worden gehuurd vanwege de aangename temperatuur, worden er ook veel woningen gehuurd omdat deze vaak van alle comfort en luxe voorzien zijn. Vele vakantiehuizen in Spanje beschikken over een privé zwembad. Of ze beschikken bijvoorbeeld over een jacuzzi of sauna. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie?