spanje

Fietstour in Barcelona

fietsen barcelona
prijsvrij de jong intra gogo

Een strakblauwe lucht, een heerlijk zonnetje en een aangename temperatuur zijn een goed begin om jouw dag te starten. De ideale omstandigheden om buiten iets sportiefs te gaan doen namelijk, fietsen! Fietsen in Barcelona wordt steeds populairder door het platte stadscentrum en de vele fietspaden.

Ontdek Barcelona!

Tijdens de drie uur durende fietstour door Barcelona neemt een van de enthousiaste Nederlandstalige gidsen je mee door de prachtige stad! Gedurende de fietstour ontdek je de unieke wijken, knusse straatjes en indrukwekkende gebouwen van Barcelona. Zo fiets je onder andere door de wijken Raval, Born en Barceloneta.

De gids zal naast de bekende hotspots je ook meenemen naar minder bekende plekjes. Door middel van de fietstour hoor je op een leuke manier weetjes over de cultuur en geschiedenis van deze mooie stad. Natuurlijk laat de gids je ook nog een stukje van de haven en van het strand zien! Een groot bijkomend voordeel is dat je tijdens de fietstour de gids om tips kan vragen voor de overige dagen van jouw vakantie!

Tips voor leuke barretjes en restaurantjes, maar ook tips voor de minder bekende highlights in Barcelona. De tour is inclusief een terraspauze zodat je de gelegenheid hebt om op eigen kosten een drankje bestellen.

Fietstour met kids

Ook kinderen kunnen mee met de fietstour! De shop beschikt over diverse comfortabele fietsen van het merk Electra®. Indien je gewend bent om op een elektrische fiets te fietsen is dit geen probleem want de shop beschikt ook over elektrische fietsen. Voor de kids is er goed nieuws; zij mogen hun eigen fiets uitkiezen! Als je na afloop van de fietstour nog niet uitgefietst bent, kun je er voor kiezen om de fiets voor een kleine vergoeding de rest van de dag te houden.

Ben je ondertussen al enthousiast geworden om Barcelona met de fiets te verkennen? Deze fietstours is zeker geen standaard fietstour en zal je ongetwijfeld verrassen!