spanje

Prijsvrij

Strand van Salou
prijsvrij de jong intra gogo

Bent u van plan deze zomer een busreis naar Spanje te gaan maken? Bij Prijsvrij vindt u de mooiste accommodaties voor de scherpste prijzen! Prijsvrij is een reisorganisatie die alles uit de kast haalt om u de beste reis én de beste prijs te bieden. Bij Prijsvrij betaalt u geen boekingskosten en daarnaast werkt Prijsvrij met de best deal garantie. Zo betaalt u gegarandeerd de meest gunstige prijs. Bovendien werkt Prijsvrij samen met DER Touristik, één van de meest toonaangevende toeristische bedrijven ter wereld.prijsvrij

Prijsvrij biedt busreizen aan naar de Spaanse Costa Blanca, Costa Dorada en Costa Brava. Alle reizen zijn uiteraard volledig aan te passen aan uw wensen en budget. Zo kunt u kiezen uit verschillende accommodatietypes, een minimaal aantal sterren dat de accommodatie moet hebben en de door u gewenste verzorging. Denk bijvoorbeeld aan een volledig verzorgde vakantie in een all-inclusieve hotel zoals het Evenia Olympic Park in Lloret de Mar of bijvoorbeeld een budgetvakantie in een kleinschalige appartementencomplex met camping zoals Solmar in Blanes. Wat voor soort vakantie u ook voor ogen hebt: bij Prijsvrij vindt u wat u zoekt!

Ontdek op de website de beste deals en geniet deze zomer nog van een ontspannen vakantie aan de Spaanse kust met Prijsvrij! Wij wensen u in ieder geval alvast een hele goede (bus)reis toe.