spanje

Solmar Tours

blanes
prijsvrij de jong intra gogo

solmar toursDe reisorganisatie Solmar Tours heeft op het gebied van busreizen naar Spanje al 30 jaar lang een zeer goede naam. De kwaliteit van deze reizen is door de jaren heen zeer betrouwbaar gebleken en Solmar Tours kent dan ook een uitgebreide vaste klantenkring. Uw vakantie begint daadwerkelijk op het moment dat u in de bus stapt! Zo wordt er bijvoorbeeld regelmatig pauze gehouden onderweg, krijgt u een hapje en een drankje aangeboden en wordt er ’s avonds een film gedraaid.

De reisorganisatie maakt tegenwoordig, naast de bekende Royal Class bussen, ook gebruik van First Class bussen met extra comfortabele stoelen, veel bewegingsruimte en luxe catering. Verder staat de veiligheid natuurlijk voorop. Alle bussen voldoen gegarandeerd aan de laatste normen op het gebied van veiligheid. Handig is ook dat u op verschillende plaatsen in Nederland kunt opstappen.

Een reis boeken bij Solmar Tours betekent kwaliteit op alle gebied. De reisorganisatie is aangesloten bij zowel de SGR als de ANVR welke zekerheid en uitstekende randvoorwaarden bieden. Verder biedt Solmar Tours net dat beetje extra wat uw vakantie onvergetelijk maakt. Denk hierbij aan zeer persoonlijke service tijdens de reis en het verblijf en bijvoorbeeld, bij sommige bestemmingen, een leuk strandpakket voor de kleintjes. Het aanbod van busreizen naar Spanje staat van oudsher bekend als zeer goed!