spanje

Busreis Spanje

prijsvrij de jong intra gogo

Veel mensen denken dat een busreis Spanje een vervelende manier is om op vakantie te gaan. Er wordt vaak gedacht dat de bussen niet comfortabel zijn en dat de reistijd erg lang is. Wat veel mensen helaas niet weten is dat de bussen de laatste jaren steeds meer uitgerust zijn met meer comfort waardoor je uitstekend op reis kunt en ook goed tijdens een busreis naar Spanje kunt slapen.

Voordelen van een busreis Spanje
Een busreis naar Spanje duurt tegenwoordig over het algemeen circa 20 uur en heeft als pluspunten dat je veel leuke mensen ontmoet tijdens de busreis. Je legt dus al snel veel meer contacten dan je zou doen tijdens een vliegreis of autoreis. De bus stopt ongeveer om de 3 uur om een pauze te maken, hier kun je dus eventueel behoeftes doen, de benen even strekken of een kop koffie drinken.

Busreizen naar Spanje zijn ook veel goedkoper dan vliegreizen, dit is ook de reden dat veel mensen kiezen voor een busreis naar hun favoriete vakantie bestemming.

Een busreis Spanje wordt aangeboden door vele reisorganisaties, wij hebben op deze websites alle organisaties verzamelt zodat u eenvoudig alle reizen kunt vergelijken op prijs en bestemming. Wij wensen u veel plezier tijdens het uitzoeken van uw busreis en hopen u voldoende hulp te hebben geboden.